MATKAILUAUTO

VUOKRALLE

KOE VAPAAN LIIKKKUMISEN LUKSUS

Matkailu- tai asuntoauto on vastaus tarpeisiisi, mikäli haaveilet lomasta, jolla aikataulut tai yöpaikkojen varaaminen eivät sido sinua. Oma lomakoti renkaiden päällä kuljettaa sinut ja seurueesi kohtia uusia seikkailuja juuri silloin ja niin nopeasti, kun teistä itsestänne sopivalta tuntuu.


Upouusi Adria Matrix automme tarjoaa vapauden lisäksi myös korkeatasoiset puitteet matkailuautoilulle. Saatat jopa erehtyä luulemaan, että nukutkin auton sijaan hotellissa. Jos et usko, tutustu alhaalla olevaan kuvagalleriaan.


Vuoden 2020 suurin matkailutrendi on tullut tänne jäädäkseen!

KUN VUOKRAAT KAUTTAMME

UUSI AUTO

Saat käyttöösi vuoden 2020 mallia olevan upeasti varustellun Adria Matrix

-auton, jossa yöpyy jopa viisi ihmistä.

RUNSAAT KILOMETRIT

Auton vuokraan sisältyy 2000 kilometriä. Auton voi viedä myös ennakkoon sovittaessa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Voit vuokrata automme myös viikkoa lyhemmiksi ajanjaksoiksi, mikäli auto on vapaana ja vuokra-ajankohtaan on alle 2 vkoa.

ÄKKILÄHDÖT

ADRIA MATRIX

LUKSUSTA JA MUKAVUUTTA

Automme on tilava ja sitä saa kuljettaa B-kortilla. Autossa on manuaalivaihteisto ja dieselmoottori. Makuupaikkoja löytyy jopa viidelle nukkujalle. Auton nouto ja palautus Helsingistä, sovitusta paikasta. Ei lemmikkejä. Varusteisiin kuuluu mm. Pyöräteline, multimediaradio, keittiövälineet, iso tavaratila, pihakalusteet, televisio, peitot ja tyynyt, suihku ja wc.

Hinnat talvelle 2020/2021: 750€/vko

Äkkilähdöt: 650€/5vrk, 450€/3vrk

(Hinnat voimassa helmikuun 2021 loppuun. Äkkilähdöissä vuokra-ajankohtaan varaushetkellä alle kaksi viikkoa.)

 
 
 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ethän epäröi olla meihin yhteydessä, mikäli kaipaat lisätietoa autostamme tai sen vuokrauksesta. Kätevin tapa ottaa yhteyttä on yhteydenottolomake, mutta kiirellisissä tapauksissa saat meidät myös kiinni puhelimitse.


Copyright Huippupassi 2020